2012. április 13., péntek

Avokádósaláta



Húsvétra vett avokádónak eljött az ideje, hogy elfogyasszuk.
Friss kenyérrel kiváló vacsora.




Hozzávalók
2 db érett avokádó
2 db paradicsom
2 szál újhagyma
olívaolaj
1 citromleve
tengerisó
frissen őrölt bors
füstölt Maldon só




Az avokádót megtisztítottam és felszeleteltem, a paradicsomot, a hagymát szintén. 
Tálba rendeztem. Meglocsoltam a citromlével és az olívaolajjal. Sóztam, borsoztam. Összekevertem.
A tetejére tetszés szerint Maldon sót (más só is jó) szórtunk.




A gyönyörű kristály a Maldon só.
 A napokban teszek fel néhány fotót, amit régebben készítettem.



2 megjegyzés:

  1. Fura, hogy mindig olyanokat főzöl, amit gondolkodás nélkül megennék, pedig a hírek szerint nagyon válogatós vagyok. Ez nagyon finom lehet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom mit szeretnél...
      Nagy megtiszteltetés számomra, köszönöm.

      Törlés