Húsvétra vett avokádónak eljött az ideje, hogy elfogyasszuk.
Friss kenyérrel kiváló vacsora.
Hozzávalók
2 db érett avokádó
2 db paradicsom
2 szál újhagyma
olívaolaj
1 citromleve
tengerisó
frissen őrölt bors
füstölt Maldon só
Az avokádót megtisztítottam és felszeleteltem, a paradicsomot, a hagymát szintén.
Tálba rendeztem. Meglocsoltam a citromlével és az olívaolajjal. Sóztam, borsoztam. Összekevertem.
A tetejére tetszés szerint Maldon sót (más só is jó) szórtunk.
Tálba rendeztem. Meglocsoltam a citromlével és az olívaolajjal. Sóztam, borsoztam. Összekevertem.
A tetejére tetszés szerint Maldon sót (más só is jó) szórtunk.
A gyönyörű kristály a Maldon só.
A napokban teszek fel néhány fotót, amit régebben készítettem.
Fura, hogy mindig olyanokat főzöl, amit gondolkodás nélkül megennék, pedig a hírek szerint nagyon válogatós vagyok. Ez nagyon finom lehet!
VálaszTörlésTudom mit szeretnél...
TörlésNagy megtiszteltetés számomra, köszönöm.