2012. július 17., kedd

Mediterrán húspogácsa


A 13 éves Fiam teljesen önálló műve: az ötlet, az elkészítés, a tálalás, a fotók.
 El is pakolt maga után.
Sőt a bevezető mondaton túl, Ő is írta.
:)))



Mediterrán húspogácsa




Hozzávalók

400 gr darált disznóhús
400 gr darált marhahús
2 db tojás
 4 ek kiflimorzsa
2 ek mustár
1/4 db kezeletlen citrom héja
1 ek citrom leve
2 ek apróra vágott bazsalikom
 2 ek apróra vágott borsika
frissen őrölt bors
tengerisó
----------
olaj a sütéshez

A darált húshoz mindent hozzáadunk, összekeverjük.
Gombócokat formázunk belőle és kissé ellapítjuk.
A serpenyőben 0,5 cm-nyi olajat forrósítunk és aranybarnára sütjük.

--------------------------


Megjegyzés:)
A fogalmazást nem eresztette bő lére, de az elkészítésének megadta a módját:)))






12 megjegyzés:

  1. Gratulálok! A recept és a fiatalember is fantasztikus!
    Éva

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok az ifjú mesternek, nagyon ügyes!!!!

    VálaszTörlés
  3. Válaszok
    1. Ebben a pillanatban érkeztem Tőled:) és arra gondoltam, milyen jó Neked az Unokáddal és milyen jó nekem a Fiammal...

      Törlés
  4. Gratulálok első sorban neked, hogy ilyen fiúcskát neveltél és természetesen neki is, mert ez bizony nem kis teljesítmény egy 13 évestől!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kreatív Fiú, remek ember, én csak (megpróbáltam/próbálom) hagyom kibontakozni:)))
      Köszönöm. Szép napot!

      Törlés