A "párizsi kosár" nem Párizsban vásárolt kosarat takar,
hanem azt a bizonyos felvágottat.
Általában egy-két jóféle szalámi, sonka kivételével nem vásárolunk felvágottat.
Most kivételt tettem és még lesz rá példa, mert a kivétel erősíti a szabályt...
Most kivételt tettem és még lesz rá példa, mert a kivétel erősíti a szabályt...
Hagyományos kolbászos babfőzeléket készítettem és arra találtam ki feltétnek, a Fiamnak.
Végül másképpen alakult (mint sokszor) és nem a babfőzelékhez ette,
hanem friss csalánnal és bazsalikommal gazdagon megszórt mozzarella salátához.
Végül másképpen alakult (mint sokszor) és nem a babfőzelékhez ette,
hanem friss csalánnal és bazsalikommal gazdagon megszórt mozzarella salátához.
Párizsi kosárban sült fürjtojás
Hozzávalók
3 szelet jó minőségű marhapárizsi
3 fürjtojás
3 ek olaj
tengerisó
frissen őrölt bors
A serpenyőbe öntöttem az olajat.
Amikor felforrósodott, belefektettem a párizsi szeleteket,
amely a hő hatására felpúposodott és egy fordított kosarat képezett.
Amikor felforrósodott, belefektettem a párizsi szeleteket,
amely a hő hatására felpúposodott és egy fordított kosarat képezett.
Megfordítottam és beleütöttem mindegyikbe egy fürjtojást.
Pár pillanat alatt megsült a fehérje és tálaltam.
( Fotózáshoz külön készítettem, de később elfogyott...)
Háát...jön, hogy megegyem:)ez nagyon guszta!
VálaszTörlésEgészségedre!
TörlésOlyan, mint egy különleges, egzotikus virág! :)
VálaszTörlésKedves Vicuska, Te mindenben a virágot látod, szép lélekre vall!
Törlés