Még nem érik a saját eper, így pár szemet vásároltam a Fiamnak.
3-4 darabot elvettem ehhez a desszerthez.
Túróhabos desszert
Hozzávalók
300 gr túró (most házi)
250 ml habtejszín
+
méz
keksz (vagy babapiskóta)
pár szem eper
A túrót villával összenyomkodtam. A tejszínt habbá vertem, majd óvatosan összeforgattam a túróval.
Poharak aljára, törtem zabkekszet, majd túrót, majd epret, túrót...A tetejére mézet csorgattam.
Amennyiben nincs házi túróm, akkor krémesebb fajtát választok hozzá.
Ecceru megis nagyszeru, ugyes!!! Megcsinalom majd en is!
VálaszTörlésLátod, mondtam Neked, hogy az én konyhám is "eccerű" :)
TörlésPersze riccotából is nagyszerű, ha nincs Nálatok túró. Tényleg, van?
Ölellek,
Jaj de jó ez! Még nálunk is csak pár szem van, de a kisfiamnak elég lesz ehhez a krémhez:)
VálaszTörlésÓ a "Kisfiaink"-ért :) mindent :)
TörlésÖlelés Neked!
Annyira de annyira finom lehet!!! :)
VálaszTörlésDrága Mellissina :) erre nem mondhatod, hogy mennyire ügyes vagyok :)de finom.
TörlésSzép napot!
De rég jártam Nálad - a Fb-on viszont mindig képben vagyok. ;-) Szoktam nézegetni, amiket megosztasz - most viszont jöttem, hogy itt is nézelődjek egy picit...
VálaszTörlésKezdésnek rögtön elidőztem a túróhabos fotódon, nagyon szép. ...és persze finomságos is - ebben biztos vagyok. :)
Gabriella, nagyon köszönöm :)
TörlésEz annyira egyszerű, hogy ha friss az alapanyag nem tud rossz lenni.
<3