2013. november 8., péntek

Aszalt paradicsomos bagett




A recept a régi, úgy is készült, csak most tettem bele olívaolajban eltett, 
bazsalikommal, fokhagymával fűszerezett aszalt paradicsomot.






Amíg a paradicsommagból, aszalt paradicsom lesz, az bizony sok idő és sok munka, 
de amikor egy ilyen üveg előkerül a hűtőből, nos akkor érzi igazán az ember, hogy megérte.





Az aszalt paradicsomról már sokszor írtam, most csak az utolsó bejegyzést mutatom:


A bagett ugyanígy készült, mint ekkor:


A különbség, hogy formázás előtt rászórtam az aszalt paradicsomot, 
került rá fokhagyma és bazsalikomlevél, sőt 1-2 gerezd friss fokhagymát is nyomtam rá és 
meglocsoltam a fűszeres olívaolajjal.




Amikor a Férjem letörte egy ilyen ropogós bagettnek a sarkát és még csettintett is, hát abban a pillanatban hálát adtam az Égieknek, hogy tavasszal előbújtak a paradicsommagonckák.....





 Szép hétvégét Mindenkinek! 








4 megjegyzés:

  1. Fantasztikus!!!!le a kalappal előtted!csak ámulok,hogy mennyi mindenhez értesz és milyen szépségeket,finomságokat alkotsz!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Mammka!
      A kosarat is én :) de a vásznat nem :)
      Kedves, írod, hogy mennyi mindenhez én, és Te? azok a csodák, amiket Te készítesz? arról is essék szó...Köszönöm, csodás hétvégét <3

      Törlés
  2. Csodaszép - nem győzök betelni a látványával. Gondolom így lennék az ízével is :)

    VálaszTörlés