A recept a régi, úgy is készült, csak most tettem bele olívaolajban eltett,
bazsalikommal, fokhagymával fűszerezett aszalt paradicsomot.
Amíg a paradicsommagból, aszalt paradicsom lesz, az bizony sok idő és sok munka,
de amikor egy ilyen üveg előkerül a hűtőből, nos akkor érzi igazán az ember, hogy megérte.
Az aszalt paradicsomról már sokszor írtam, most csak az utolsó bejegyzést mutatom:
A bagett ugyanígy készült, mint ekkor:
A különbség, hogy formázás előtt rászórtam az aszalt paradicsomot,
került rá fokhagyma és bazsalikomlevél, sőt 1-2 gerezd friss fokhagymát is nyomtam rá és
meglocsoltam a fűszeres olívaolajjal.
Amikor a Férjem letörte egy ilyen ropogós bagettnek a sarkát és még csettintett is, hát abban a pillanatban hálát adtam az Égieknek, hogy tavasszal előbújtak a paradicsommagonckák.....
Szép hétvégét Mindenkinek!
Fantasztikus!!!!le a kalappal előtted!csak ámulok,hogy mennyi mindenhez értesz és milyen szépségeket,finomságokat alkotsz!!!!
VálaszTörlésDrága Mammka!
TörlésA kosarat is én :) de a vásznat nem :)
Kedves, írod, hogy mennyi mindenhez én, és Te? azok a csodák, amiket Te készítesz? arról is essék szó...Köszönöm, csodás hétvégét <3
Csodaszép - nem győzök betelni a látványával. Gondolom így lennék az ízével is :)
VálaszTörlésÁgi :) bízom benne :) köszönöm <3
Törlés