Tegnap este készítettem Vendégeknek, marad belőle ma reggelire.
Az este tökéletes volt, ma pedig remek. A különbség csupán annyi, hogy kihűlt.
A recept már két helyen is megtalálható:
Tegnap pedig egy 3. variációt próbáltam ki.
Elkészítettem a tésztát, tepsire raktam lekentem és 2 órát a kamrában töltött (14-15 fok) sütés előtt.
Teljesen magába szívta a tészta a vajat, sülés közben semmi sem sült ki belőle,
ami az azonnali sütésnél előfordult (bár a tepsin hagyva vissza is szívta :)
Számomra ez a variáció a legtutibb.
A félreértések elkerülésére, minden variáció nagyon jó,
de ez olyan amin már nem akar az ember jobbítani :)
de ez olyan amin már nem akar az ember jobbítani :)
Szép hétvégét kívánok.
Croissant még, a blogon:
http://szeretetrehangoltan.blogspot.hu/2012/09/croissant.html
http://szeretetrehangoltan.blogspot.hu/2013/02/gyors-croissant.html
http://szeretetrehangoltan.blogspot.hu/2013/02/gyors-croissant-reggelire.html
http://szeretetrehangoltan.blogspot.hu/2013/04/gyors-croissant-3.html
http://szeretetrehangoltan.blogspot.hu/2016/01/croissant-tonkolylisztbol.html
http://szeretetrehangoltan.blogspot.hu/2014/08/croissant-bol-szendvics.html
http://szeretetrehangoltan.blogspot.hu/2012/09/croissant.html
http://szeretetrehangoltan.blogspot.hu/2013/02/gyors-croissant.html
http://szeretetrehangoltan.blogspot.hu/2013/02/gyors-croissant-reggelire.html
http://szeretetrehangoltan.blogspot.hu/2013/04/gyors-croissant-3.html
http://szeretetrehangoltan.blogspot.hu/2016/01/croissant-tonkolylisztbol.html
http://szeretetrehangoltan.blogspot.hu/2014/08/croissant-bol-szendvics.html
Nagyon guszta !
VálaszTörlésMandala, köszönöm :)
Törlés