2013. április 6., szombat

Gyors croissant (3)






Tegnap este készítettem Vendégeknek, marad belőle ma reggelire.
Az este tökéletes volt, ma pedig remek. A különbség csupán annyi, hogy kihűlt.




A recept már két helyen is megtalálható:


Tegnap pedig egy 3. variációt próbáltam ki.
Elkészítettem a tésztát, tepsire raktam lekentem és 2 órát a kamrában töltött (14-15 fok) sütés előtt.
Teljesen magába szívta a tészta a vajat, sülés közben semmi sem sült ki belőle, 
ami az azonnali sütésnél  előfordult (bár a tepsin hagyva vissza is szívta :)

Számomra ez  a variáció a legtutibb.
A félreértések elkerülésére, minden variáció nagyon jó,
de ez olyan amin már nem akar az ember jobbítani :)


 


Szép hétvégét kívánok. 









2 megjegyzés: