A napokban almás süteményt készítettem, amihez az almahéját lehántottam.
Amennyiben a mi almánk -amit ugye nem permetezünk semmivel- vagy ismerőstől származik,
nos akkor az almahéjából tea készül.
Frissen, vagy megszárítom.
Frissen lehet ízesíteni (méz, citrom, stb.), de nem szoktam, önmagában is nagyon finom.
Amennyiben megszárítom, akkor belekerül a teakeverékbe, csipkebogyó, galagonya,
fűszerek társaságába.
Pl. így:
Dobtam a tetejére egy kardamomot, ha már kéznél volt :)
az egyszerűség dicsérete! maga a teljesség :)
VálaszTörlésR.
R.
Törlés<3
Köszönöm, ölelés Neked!
Már nagyon hiányoztál! Hiányzott a sok szép lélekemelő írásod, recepted! Nagy ölelés Neked! <3 Köszönöm a leírást, a képeket! Én is hasonlóan készítem <3
VálaszTörlésDrága Éva <3
TörlésKöszönöm szépen, van amikor a "csendnek" van itt az ideje :)
Neked is nagy ölelés!!!