A mai " hideg ebéd " része volt.
Hozzávalók
4 db érett körte
12 dkg kéksajt
5 dkg vaj
10 ek. tejszín
bors
A körtéket megmostam, megtöröltem, kettévágtam és a végüket picit kivágtam,
a magházukat pedig egy kávéskanállal kiemeltem.
a magházukat pedig egy kávéskanállal kiemeltem.
A szobahőmérsékletű sajtot, vajat és a tejszínt habosra kevertem.
Egy sütőpapírt tölcsérszerűen feltekertem, ebből lett a " nyomózsák ".
A sajtkrémet a " nyomózsákba " töltöttem, innen pedig a körte hasába,
ahonnan a magházat kivájtam.
Egy sütőpapírt tölcsérszerűen feltekertem, ebből lett a " nyomózsák ".
A sajtkrémet a " nyomózsákba " töltöttem, innen pedig a körte hasába,
ahonnan a magházat kivájtam.
Tálra rendeztem, végül tekertem rá borsot.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése