tag:blogger.com,1999:blog-6275469300395086083.post6319915893890125012..comments2024-03-07T16:07:19.484+01:00Comments on szeretetrehangoltan: Kovászos csokoládés babka (Sourdough Chocolate babka)Mágihttp://www.blogger.com/profile/15704657742548280809noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6275469300395086083.post-13663539164192365542018-10-11T22:03:38.754+02:002018-10-11T22:03:38.754+02:00Kedves María 🌻
Sosem találkoztam meg ilyen esette...Kedves María 🌻<br />Sosem találkoztam meg ilyen esettel, de még nem készítettem ásványvízzel.<br />Valóban a klórmentes víz ajánlott. Az egyszerűen felforralt majd visszahűtött vïz (esetleg néhány órát ülepített) tökéletesen megfelel.<br />Amennyiben nincs kellemetlen szaga, akkor nem lehet rossz, nem önteném ki, hanem tovább táplálnám. Viszont egy másik üvegben készítenék másikat, nem ásványvízzel. Csak kíváncsiságból.<br />Megosztja majd a tapasztalatát? Köszönöm szépen.<br />Sok sikert kívánok!<br />Üdvözlettel,<br />Molnár Ági/MágiMágihttps://www.blogger.com/profile/15704657742548280809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6275469300395086083.post-44062566839510651672018-10-11T09:12:28.128+02:002018-10-11T09:12:28.128+02:00Kedves Mági! Megkíséreltem anyakovászt készíteni, ...Kedves Mági! Megkíséreltem anyakovászt készíteni, kimértem 10 gr finom lisztet és 10 gr bubimentes ásványvizet, mert azt olvastam, hogy klórmentesnek kell lenni, nem tudom a csapvizünk olyan-e, ezért ezzel próbálkoztam. Tiszta, lezárható befőttes üvegbe tettem az anyagokat, de nekem másnapra már fölhabzott. Megijedtem, kiöntöttem, az üveget kimostam, és tegnap újra kezdtem, de mára megint felhabzott. Most tettem hozzá megint 10-10 gr lisztet és ásványvizet. Szerinted ez most rossz, öntsem ki, vagy csináljam tovább. Előre is köszönöm a választ.<br />Maríahttps://www.blogger.com/profile/13039883199937310154noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6275469300395086083.post-81152722007861539632018-10-04T12:01:44.157+02:002018-10-04T12:01:44.157+02:00Kedves Erzsi <3
Imádni fogod!Kedves Erzsi <3<br />Imádni fogod!Mágihttps://www.blogger.com/profile/15704657742548280809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6275469300395086083.post-43308304713848802922018-10-03T15:58:46.174+02:002018-10-03T15:58:46.174+02:00Még nem szántam rá magam a kovász készítésre, de m...Még nem szántam rá magam a kovász készítésre, de muszáj lesz. Ez a kalács olyan szép, és én nagyon szeretem a csokis dolgokat. :)<br />ErzsiAnonymousnoreply@blogger.com