tag:blogger.com,1999:blog-6275469300395086083.post5786494373036102085..comments2024-03-07T16:07:19.484+01:00Comments on szeretetrehangoltan: Mézes krémesMágihttp://www.blogger.com/profile/15704657742548280809noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6275469300395086083.post-77210750517277970672013-04-08T18:35:35.431+02:002013-04-08T18:35:35.431+02:00Igen Húsvétra készült...
Köszönöm.Igen Húsvétra készült...<br />Köszönöm.Mágihttps://www.blogger.com/profile/15704657742548280809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6275469300395086083.post-4927128303632604952013-04-07T19:28:38.238+02:002013-04-07T19:28:38.238+02:00Annyira guszta Ági. Jaj, most nagyon megenném... d...Annyira guszta Ági. Jaj, most nagyon megenném... de amint látom, nálatok sincs már, hiszen Húsvétra készítetted. :)Gabriellahttps://www.blogger.com/profile/00078689518076687991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6275469300395086083.post-48869852483360959022013-04-06T18:40:48.971+02:002013-04-06T18:40:48.971+02:00Ciripbogár, hálásan köszönöm elismerő szavaid.
Nag...Ciripbogár, hálásan köszönöm elismerő szavaid.<br />Nagyon örülök a sikerednek.<br />A ghí, a bolti is finom, csak itt nagyon drága (a kevéske) így sokkal gazdaságosabb készíteni.Mágihttps://www.blogger.com/profile/15704657742548280809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6275469300395086083.post-20111120892635787322013-04-06T15:52:26.324+02:002013-04-06T15:52:26.324+02:00jaj de jó, az egyik kedvenc sütim! Amióta pedig a ...jaj de jó, az egyik kedvenc sütim! Amióta pedig a te recepted szerint csinálom a creme brulee-t, mindig sikerül. A ghi készítésre még nem szántam rá magam, de lehet azért, mert felfedeztem a boltban is a vajak mellett:)) biztos nem olyan, mint a házilag készített, de nagyon finom a benne párolt zöldség!Ciripbogárhttps://www.blogger.com/profile/11530168658312008032noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6275469300395086083.post-4151130608028011252013-04-06T10:23:21.468+02:002013-04-06T10:23:21.468+02:00Anikó, igen nekem is szakadt a lap, még rá nem jöt...Anikó, igen nekem is szakadt a lap, még rá nem jöttem, hogy érdemes melegen gyorsan dolgozni vele. A másik könnyebbség meg a fólián keresztüli nyújtás, hisz a tészta könnyen ragad, szakad, túl lisztezni meg nem kívánatos.<br />Kétlem, hogy gondod lenne vele (hisz Te remek Vagy!) meg a recept is jó, de ha kérdésed van, hát megtalálsz.<br />Arra számíts, hogy ez (csak) egy bő A4-es nagyságú adag.<br />Nem hangsúlyoztam, bár kiderül (most utólag bejegyzem) hogy min. egy éjszakát hagyni kell puhulni.<br />Ölellek,<br />Mágihttps://www.blogger.com/profile/15704657742548280809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6275469300395086083.post-7421742079021165462013-04-05T16:24:52.265+02:002013-04-05T16:24:52.265+02:00Vittem a receptedet, ettől félek, mert egyszer pró...Vittem a receptedet, ettől félek, mert egyszer próbáltam és nem sikerült, azóta se mertem, pedig nagyon szeretem, nem tűnik nehéznek elkészíteni, majd nekidurálom magam egy nyugis napon valamikor:-)Anikóhttps://www.blogger.com/profile/17861585205825003082noreply@blogger.com